Verkkokaupat ja sähköisen kaupankäynnin järjestelmät

Verkkokauppatoteutuksen keskeinen asia on sijoitetun pääoman tuotto, eli ROI. Sen lisäksi, että yksinkertainen on kaunista, se on monesti myös järkevää ja tuottaa parhaan tuoton sijoitetulle pääomalle. Tämän vuoksi pyrimme aina teknisesti mahdollsimman yksinkertaiseen tekniseen toteutukseen niin asiakkaan kun verkkokaupan loppukäyttäjänkin kannalta.

Olemmekin kehittäneet tällaisen yksinkertaisten, mutta silti silti asiakaskohtaisesti helposti räätälöitävien verkkokauppojen ja sähköisen kaupankäynnin ratkaisuiden toteutukseen aivan uudenlaiden järjestelmän nimeltä Maksupaikka.

Maksupaikka

Maksupaikka on Kepit Systems Oy:n kehittämä HTML5-tekniikkaan perustuva verkkokauppajärjestelmä joka asiakaskäyttöliittymä on mahdollista integroida saumattomasti osaksi mitä tahansa web-sivustoa. Lisäksi järjestelmä on helppo integroida myös asiakkaan omiin tietojärjestelmiin jolloin tuotetiedot, tilaukset, varastot yms. ovat aina reaaliaiaisesti ajanatasalla.

Maksupaikka myydään aina palveluna, joka tarkoittaa sitä että asiakkaan ei tarvitse huolehtia versio- ja tietoturvapäivityksistä, palvelinkapasiteetista tai mistään muustakaan teknisestä seikasta.

Maksupaikka sopii niin pienille kuin suurillekin asiakkaille. Jos olet kiinnostunut palvelusta heti, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla.

Maksupaikan kautta on käsitelty jo yli 292 000 tilausta ja maksuja on maksettu yli 6,2 miljoonan euron arvosta. 

Maksupaikka palvelua ovat hyödyntäneet mm. Anvia Oyj, Elisa Oyj, Campwire ja Onnibus Oy

Kokeile

Voit kokeilla miten helppoa maksupaikalla ostaminen on alla olevan osto-linkin avulla. 

Tilaa mallituote